Action Drone

Action drone

action-drone

Wat iedereen van een goede Action drone verwacht is er leuke stunts mee uit kunnen halen: flippen en salto’s maken in de lucht. De mooiste stunts en leuke dingen in de lucht staan garant voor veel vliegplezier voor jong en oud.

Dan rijst er natuurlijk de vraag: Wat is nou een leuke, betaalbare Action drone? Leuk voor jong en oud, voor de beginners en de gevorderden?

Dronemetcamera.nl denkt dan bijvoorbeeld aan de FINECO Fx-3v

Wij twijfelen er niet aan dat de FX-3V de meest crashbestendige drone in zijn klasse is. Er bevindt zich rondom de propellors zowel boven als onder bescherming. De Fineco Fx-3v is bestuurbaar via de afstandsbediening, maar kan ook middels Voice-Command bestuurd worden. Het is absoluut een zeer innovatieve drone, en razend populair bij jong en oud!

De FX-3V kan op 2 verschillende snelheden gevlogen worden. Op F(FAST) is de FX-3V hartstikke leuk om mee te vliegen, en dankzij de bescherming van de propellors  is tegen muren of het dak vliegen, of zelfs de grond vallen geen probleem meer. 

Als je website van dronemetcamera.nl bezoekt, zul je nog vele andere in dezelfde prijsklasse en van een uitstekende kwaliteit vinden. Uiteraard zul je daar ook professionele drones en de duurdere hobby drones vinden, plus een hele hoop handige weetjes en informatie!

 

Categorieën

Professionele drones

bekijk

  Accessoires

  bekijk

   Stunt drones

   bekijk

    Mini drones

    bekijk

     Onze Merken