Posted in Binnenland By Optima Media
January 01, 1970

Als ik maar weer eens met in het plaatselijke park met m'n drone aan het 'spelen' ben, krijg ik nogal vaak eens de vraag "wat is het nut eigenlijk van zo'n drone?". Voor je het weet begin ik aan een minutenlange monoloog over de mogelijkheden ervan en geef ik talloze voorbeelden, zowel zakelijk als privé. Om er voor eens en voor altijd komaf mee te maken doe ik het dan ook definitief uit de doeken in dit blogbericht.

Read More
Posted in Buitenland By Dronemtcamera
January 01, 1970
Vliegen in eigen land is leuk, maar het meenemen van uw drone naar het buitenland om daar opnames te maken is mogelijk nog spectaculairder. Wilt u mooie opnamen maken in het buitenland door gebruik te maken van uw drone? Gebruik dan de vijf tips in dit artikel voor het vliegen met uw drone in het buitenland en u weet zeker dat u mooie opnames maakt zonder in de problemen te komen tijdens de vakantie.
Read More
Posted in Feestdagen By Optima Media
January 01, 1970

We weten allemaal hoeveel werk het is om voor iedereen een leuke, originele Sinterklaas surprise te maken. Het is gewoon leuk om goed voor de dag te komen, met een goed in elkaar gezette surprise en daarin natuurlijk dan ook nog een fantastisch cadeau waar iemand heel blij mee zal zijn. We doen er zelfs nog een leuk gedicht voor u bij. Geïnteresseerd? Lees dan gauw verder!

Read More

Categorieën

Professionele drones

bekijk

  Accessoires

  bekijk

   Stunt drones

   bekijk

    Mini drones

    bekijk

     Onze Merken