Drone huren?

Het is een geweldige ervaring om eens met een echte, professionele drone opnames te mogen maken naar uw keuze!

U bepaalt waar deze opnames plaats zullen vinden. Binnen en buiten is allebei mogelijk. Vinden er outdoor opnames plaats, dan bepaalt de wetgeving dat er een cameraman en een waarnemer  aanwezig moeten zijn, om de drone piloot te assisteren.

Voor indoor opnames is het voldoende om deze met alleen de drone piloot te maken. Dit zal uiteraard aanzienlijk in de prijs schelen.Drone huren

De opnames worden gemaakt met de DJI Inspire 1. Dit is een professionele drone, met een 4k camera, gemonteerd met een giroscoop gimble onderaan de drone. Het landingsgestel van de drone wordt omhooggetrokken na het opstijgen, zodat de camera 360^ kan draaien, De giroscoop gimble zorgt er voor dat je een uiterst stabiel beeld krijgt. De combinatie van deze factoren zorgen voor uiterst spectaculaire opnames. Een gewone schoudercamera die nog steeds vaak op filmsets wordt gebruikt zorgt voor minder stabiele beelden. Zodoende zal er ook gefilmd worden met een steady-cam, met behulp van een DJI Ronin. Dit zorgt voor dezelfde kwaliteit stabiele beelden. U zult het resultaat van deze opnames zeker bewonderen.

Categorieën

Professionele drones

bekijk

  Accessoires

  bekijk

   Stunt drones

   bekijk

    Mini drones

    bekijk

     Onze Merken