Drone met camera


Drone met camera

Als we het hebben over een drone met camera, bedoelen we op afstand bestuurbare, onbemande vliegtuigjes met een ingebouwde of externe camera. Heeft de drone al zo’n ingebouwde of externe camera? Dan heb je er het voordeel van dat ie zo vliegklaar uit de doos komt. Het hangt natuurlijk wel van de kwaliteit van de camera af, over wat voor een beeldkwaliteit de camera beschikt.

Een echt slechte kwaliteit camera vindt je eigenlijk niet meer. Dit komt omdat de technologie van vandaag veranderd is ten opzichte van vroeger. Zodoende kun je met de voordeligere camera toch nog een prima beeldkwaliteit verkrijgen.drone met cameraEigenlijk hebben bijna alle drones die consumenten tegenwoordig kopen een camera. De reden hiervoor is heel simpel; Het is superleuk om met een drone te vliegen en mooie stunts uit te halen. Maar het is nog veel leuker als je later al die beelden in een hoge kwaliteit nog eens terug kunt kijken!

Het is met deze drone camera’s niet anders dan bij andere camera’s; Ze zijn er in wisselende kwaliteit en ook de prijzen lopen zeer uiteen.

De keuze van de drone met camera is afhankelijk van de wensen van de klant.

Dronemetcamera.nl verkoopt ook de bijzonder interessante drones met FPV (First Personal View). Hiermee kan de drone piloot live meekijken naar de beelden die gefilmd worden. Wij kunnen onze klanten helaas geen pasklaar antwoord geven, als het gaat om de vraag welke drone met camera ze moeten kopen. Maar de experts van Dronemetcamera.nl zijn je graag van dienst met goede adviezen en tips. 

Eigenlijk zijn er in het algemeen twee verschillende varianten. Er zijn onder andere de Full HD camera drones, denk hierbij bijvoorbeeld aan de fantastische DJI Phantom. De perfecte beelden van de 1080P camera zijn eigenlijk wel professioneel te noemen. De prijs van zo’n camera met professionele kwaliteit is dan ook wel hoger dan bijvoorbeeld een Follower met een HD video camera. Deze drone met camera (met een 4G memory card) is voordeliger in de aanschaf en geeft toch nog een verbazend goede kwaliteit beelden. Maar het verschil in beeldkwaliteit met de Full HD kwaliteit van de Phantom is echter wel merkbaar.

 Nu je iets meer weet over het verschil in kwaliteit tussen de verschillende drones met camera, geven we je toch nog enige voordelen en nadelen van de drones met camera en de drones die er geen hebben.

De voordelen

Een camera voegt echt extra plezier aan je gebruikservaring toe! Het is toch zeker helemaal geweldig om een drone vlucht te maken in een mooie of spannende omgeving en om dan die beelden thuis nog eens rustig te kunnen bekijken.

Je vrienden en familie kunnen allemaal genieten van jouw mooie filmpjes die je met de drone vluchten hebt gemaakt. Je kan de beelden op je computer zetten, maar ook kan je ze daarna verspreiden, bijvoorbeeld via Social Media.

Met de FPV kun je live meekijken tijdens je vlucht. Dit is een onvergetelijke ervaring!

De nadelen

Aangezien de camera wel stroom verbruikt, zul je wel ervaren dat je vliegtijd iets verminderd zal zijn. Een interne camera neemt direct stroom uit de accu. Externe camera’s hebben nog wel eens hun eigen stroomvoorziening, maar het extra gewicht ervan zal alsnog nadelig werken op de vliegtijd. Drone met camera

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Categorieën

Professionele drones

bekijk

  Accessoires

  bekijk

   Stunt drones

   bekijk

    Mini drones

    bekijk

     Onze Merken