follower-x6-1-drone

Meer afbeeldingen

Follower X6 Camera

€ 49,95
Follower X6 Camera

Beschikbaarheid: Tijdelijk niet op voorraad

Details

De X6 Follower heeft (Optioneel) een goede camera waarmee mooie beelden opgenomen kunnen worden, en aangezien de X6 zo stabiel is worden de beelden vaak ook mooier doordat het niet teveel schokt. De camera kan gedemonteerd worden via een simpele handeling waardoor je de camera apart kunt houden tot je de drone beter onder controle hebt om beschadiging van de camera te voorkomen. 2 snelheden De X6 heeft verschillende snelheden waarmee je kunt vliegen. Als je kiest voor de langzame modus dan kun je rustig de drone onder controle leren krijgen. Aangezien deze drone zo stabiel is kun je makkelijk in kleine ruimtes al (leren) vliegen. In de snelle modus gaat deze drone echt heel snel. De X6 Follower is echt bedoeld om lekker binnen mee te vliegen, stunten en opnemen. Flips De X6 Follower kan geweldige salto's maken, dat komt vanwege zijn platte vorm en de krachtige motoren. De drone komt na een salto bijna niet naar beneden waardoor ook indoor salto's met deze drone gemakkelijk kan! Calibreren Mocht u tijdens de vlucht merken dat de drone niet stabiel is, dan kunt u tijdens het vliegen de besturing trimmen waardoor de drone alsnog stabiel wordt. Accu en opladen De X6 Follower heeft een 500mAh accu waarmee een lange vliegtijd mogelijk is, deze drone kan voor zijn formaat langer vliegen dan andere drones in zijn klasse. Wat zit er in de doos? - X6 Follower drone - Accu - Controller - 8 propellors - (USB) oplader - HD camera (Optioneel bij de versie met camera!) - 4 propellorbeschermers

Specificaties

Fabrikant Haobo
Kleur Zwart
Camera HD
Live meekijken via Geen
Oplader USB
Garantie 1 jaar
Batterijen controller 4x AA (niet meegeleverd)
Accu mAh 380mAh
Accu Volt 3,7V
Opties Gooi en vliegfunctie, Headless mode, Lage accu waarschuwing, Multiple speedmodus, Onekey return, Salto, Trimmen

Klantenreviews

Verwarrend Geplaatst door Terion
Dit is een review van de webpagina. Ik koop de drone sowieso niet, want in de beschrijving staat dat de accu 500mAh is en in de specificaties staat slechts 380mAh. In het beste geval slordig en in het het slechtste geval misleiding van de consument.
P.S. Als het gefixt wordt, mag u deze review natuurlijk verwijderen, want hij is dan verder niet relevant voor het product. (Geplaatst op 03-12-2015)
Goede Service Geplaatst door Max van der scheer
Prijs
Kwaliteit
Waardering
Beste Mike,

Dank je wel voor je bericht.
Uiteraard was ik erg enthousiast nadat ik de goede accu’s had ontvangen. Ik heb een accu in mijn drone gezet en na reeds 2 minuten viel de drone zo uit de lucht. Ik heb geprobeerd om hem weer op te starten maar dat lukte niet. Gelukkig had ik een 2e accu van je gekregen zodat ik het nog een keer kon proberen. Ook met deze accu deed de drone het niet. Hierdoor heb ik gedacht dat de drone kapot was gegaan bij de eerste val.

Mijn moeder adviseerde mij om de accu’s langer op te laden en dacht dat het wellicht kon komen omdat de accu’s vanuit de fabriek niet goed opgeladen waren. Gelukkig had ze gelijk !! Helaas had ik in mijn frustratie al een review geschreven op jullie site. Omdat de drone het wel weer deed nadat de accu’s in zijn geheel waren opgeladen vond ik dat ik de review weer van jullie site moest halen. Ik had spijt dat ik het zo impulsief had gedaan. Temeer omdat mijn moeder mij vertelde dat je de moeite had genomen om op vrijdagavond helemaal naar Drachten te rijden om de accu’s te brengen. Helaas kon ik mijn reactie niet meer verwijderen.

Ik wil je laten weten dat ik dik tevreden ben ondanks de valse start en zou je willen vragen mijn negatieve review van de site te halen. Sorry hiervoor en dank je wel voor je reactie in ieder geval.

Groet,
Max van der Scheer

P.s. je mag bovenstaande mail best als review op je site gebruiken :) (Geplaatst op 03-11-2015)
Super Geplaatst door Iemand
Prijs
Kwaliteit
Waardering
Super (Geplaatst op 02-10-2015)
COOL Geplaatst door HOI
Prijs
Kwaliteit
Waardering
COOL (Geplaatst op 15-09-2015)
cool Geplaatst door lul
Prijs
Kwaliteit
Waardering
heel mooi (Geplaatst op 30-08-2015)

Schrijf uw eigen review

Je beoordeelt: Follower X6 Camera

Hoe waardeert u dit product? *

  Niks aan Kan beter Redelijk Vet Waanzinnig!
Prijs
Waardering
Kwaliteit

Categorieën

Professionele drones

bekijk

  Accessoires

  bekijk

   Stunt drones

   bekijk

    Mini drones

    bekijk

     Onze Merken

     Follower X6 Camera

     EUR

     € 49,95

     4.1

     5