FPV drone kopen

FPV (First Person View) Drone/Quadcopter

De nieuwste manier van vliegen die je vandaag de dag steeds vaker tegenkomt is die met een zogenaamde FPV (FPV betekent First Person View en soms wordt het First Person Video genoemd) drone: Namelijk tegelijk vliegen met een drone en direct op je scherm zien wat de bijbehorende HD camera in je drone ook ziet.fpv drone kopen

Live stream

In die camera bevindt zich een zender die alle beelden live naar de controller of de speciale bijbehorende bril  streamt. Terwijl je dus vliegt kun je alle haarscherpe beelden live zien alsof je zelf persoonlijk aan boord zit van je drone.  Het is natuurlijk wel eventjes wennen om op deze manier met je drone te vliegen,maar nadat je er aan gewend bent wil je niets anders meer.Echt een super leuke ervaring, en meer en meer mensen prefereren deze manier van vliegen met een drone boven de traditionele manier van drone vliegen.

De beelden worden ook direct opgenomen, zodat je de geregistreerde beelden later terug kunt kijken. En als je dat leuk vindt kun je die beelden ook later bewerken. Lijkt dit je een te gekke ervaring? Kom dan gauw kijken op onze website bij de FPV drones en quadcopters.

Goggles

Er worden ook overal ter wereld spannende races georganiseerd voor bezitters van FPV drones. Het gaat hier dan om races op van te voren uitgezette parcours. Soms race je tegen de klok en soms tegen andere deelnemers. Er wordt een speciale bril gedragen (goggles of glasses) waardoor de deelnemers alleen de eigen drone beelden zien, afgesloten van de rest van de wereld. Dat is een hele coole ervaring! Een FPV drone kopen bij Dronemetcamera.nl zal je veel vliegplezier bezorgen. Dronemetcamera.nl  wenst je alvast een super vliegervaring en veel plezier met je FPV drone toe!

 

Categorieën

Professionele drones

bekijk

  Accessoires

  bekijk

   Stunt drones

   bekijk

    Mini drones

    bekijk

     Onze Merken