Goedkope drones met camera

Bent u op zoek naar goedkope drones met camera? Dan zult op de website van dronemetcamera.nl zeker een aantal voordelig geprijsde drones met camera aantreffen. Een voorbeeld van een van deze drones met camera’s is de Haobo Elf 106V.

Aircraft Elf  is een bijzonder stukje technologie dat zeker niet goedkoop aanvoelt.  De drone is van een formaat waar je gemakkelijk indoor en outdoor mee kan vliegen. Hij heeft een HD camera waarmee je je vlucht kan opnemen. Omdat hij een 6-assige gyroscoop heeft is deze drone eenvoudig bestuurbaar en is het een stabiele drone .

 De Aircraft ELF heeft een HD camera waarmee je mooie stabiele beelden kan maken. Hij heeft een 4GB SD-kaart waarmee  je ruim een uur video’s kan opnemen!

Verder heeft Dronemetcamera.nl ook enkele andere goedkope drones met camera in het assortiment. 

Dan hebben we het over de LH Sky Huntergoedkope drone met camera

Dit is een scherp geprijsde drone met een  afstandsbediening met een LCD display. Deze drone kan middels de afstandsbediening gecalibreerd worden, als de power aanstaat. Het is een drone met drie mogelijke operation standen: Low, intermediate en advanced. Op deze wijze is hij zowel voor beginners als gevorderden goed bestuurbaar.

Je kan er super goed salto’s en flips mee maken. Echt een drone garant staat voor veel vliegplezier. Met de HD camera kan je zowel fotograferen als video’s maken. Hij geeft mooie, heldere beelden. Deze drone is zeker een aanrader voor mensen die vliegplezier willen combineren met tegelijk mooie filmbeelden opnemen.

 

Categorieën

Professionele drones

bekijk

  Accessoires

  bekijk

   Stunt drones

   bekijk

    Mini drones

    bekijk

     Onze Merken