Hexacopter kopen

Ben je bij dronemetcamera.nl  op zoek naar een goede hexacopter voor een redelijke prijs? Dan is de Haobo 108 zeker een drone om eens goed naar te kijken. De Haobo 108 is een gemakkelijk bestuurbare drone met motoren. Omdat hij een extern frame van piepschuim heeft, versterkt met metaaldraad, klik je hem zo weer in elkaar als ie hard gevallen is. De Haobo 108 kan de meeste klappen goed verduren.

2 verschillende snelheden

Hij heeft 2 verschillende snelheden. Het voordeel hiervan is, dat ook beginners er vlot mee leren vliegen, omdat de snelheid rustig opgebouwd kan worden. Het is mooi, dat je dan even de tijd krijgt om te wennen aan de vlotte reactie van de drone.

In de expertmodus kan je er superleuke stunts mee uithalen.

 Crashbestendig vanwege zijn lage gewicht.

Deze drone kan je zo weer in elkaar klikken na een crash. Gegarandeerd speelplezier dus!

Mooie loopings en flips.
De Haobo 108 kan snelle salto's maken,  maar door die salto’s komt ie altijd een beetje naar beneden. Zorg dus dat je op zijn minst twee en halve meter boven de grond hangt. Je maakt al die flips simpelweg door op de knop “flips”te drukken, en daar gaat ie dan!

Accu en opladen
De 108 heeft een accu met een behoorlijke capaciteit, maar dat is geen overbodige luxe aangezien hij 6 motoren heeft. De vliegduur van deze hexacopter nog steeds uitstekend.

Heb je na het lezen hiervan nog vragen? Neem dan even contact met ons op. Onze medewerkers staan je graag even te woord. Of kijk even op de website: dronemetcamera.nl

 

 

Categorieën

Professionele drones

bekijk

  Accessoires

  bekijk

   Stunt drones

   bekijk

    Mini drones

    bekijk

     Onze Merken