Sinterklaas is jarig!

We weten allemaal hoeveel werk het is om voor iedereen een leuke, originele Sinterklaas surprise te maken. Het is gewoon leuk om goed voor de dag te komen, met een goed in elkaar gezette surprise en daarin natuurlijk dan ook nog een fantastisch cadeau waar iemand heel blij mee zal zijn. We doen er zelfs nog een leuk gedicht voor u bij. Geïnteresseerd? Lees dan gauw verder!

Wij verpakken een drone als surprise, in de maat die u wenst.

Wij verkopen drones in elke gewenste maat. Van nano-drones welke in je handpalm passen, tot en met grote hobby drones. De meeste drones zijn  met of zonder camera te leveren.

Voor meer informatie over de drones kijkt u op onze website: Dronemetcamera.nl

Er wordt voor gezorgd, dat de drone, klein of groot, veilig verpakt wordt en vliegklaar aan u geleverd wordt. Dit houdt in, dat ie direct uit de verpakking kan vliegen. Het is wel belangrijk om even te zeggen, dat de grotere drones niet geschikt zijn, om binnenshuis mee te vliegen. Met de kleine nano drones is het juist beter om er niet buiten mee te vliegen, omdat ze snel uit het oog verloren worden.

De drone wordt in een grote doos verpakt, en wel in de dubbele bodem hiervan.

Dan wordt de doos gevuld met piepschuim vormpjes, met daarin verstopt een mooi klein doosje. In dat doosje zit een kaartje waarop staat geschreven, dat de grote doos een dubbele bodem heeft. Pas dan wordt het mooie drone cadeau gevonden. Het gedicht vindt u bevestigd aan de grote doos in een envelop. Geef de naam van de persoon op voor wie het cadeau bestemd is, en wij regelen de rest.

Ook is er nog de mogelijkheid om de piepschuim vormpjes die in de grote doos zitten, plakkerig te maken met erdoor gegoten plaksel. Dit blijft weken lang plakkerig en droogt niet uit. Er kan dus rustig weken van te voren besteld worden.  Aan u de keus of u de ontvanger van uw surprise een klieder cadeau wilt geven of niet.

Wij wensen u in elk geval een hele gezellige Sinterklaasviering toe, met veel leuke cadeaus en gedichten.

Deze drone wordt als Sinterklaas cadeau compleet als surprise geleverd, verpakt in een dubbele bodem, inclusief gedicht. Veilig verpakt, een origineel cadeau!