Onderhoud

Alle instapmodel drones in ons assortiment zijn erg licht van gewicht en zeer crashbestendig. Dit betekent natuurlijk niet dat een drone niet stuk kan gaan als deze crasht, maar ze kunnen best veel hebben. Daarom adviseren wij beginners altijd met een lichtere drone te beginnen.

Meestal zijn het de propellers die het eerste stuk gaan. Als je ziet dat je gaat crashen moet je dus altijd het gas terug draaien. Als de propellers namelijk met volle toeren ergens tegenaan draaien, dan slaan ze stuk. Dit is ook de reden dat de meeste drones propeller beschermers hebben. De fabrikant levert bijna altijd standaard extra propellers mee, en die kan je zelf gemakkelijk vervangen.

Uiteraard kunnen wij ook onderdelen naleveren of voor je vervangen. Let op! Bewaar altijd de kapotte onderdelen. Zonder de defecte onderdelen valt de reparatie altijd buiten de garantie.

Overig onderhoud.

Indien je zelf dingen wilt toevoegen of wijzigen aan de drones vervalt wel de fabrieksgarantie. Stel je hangt zelf led lampjes onder je drone, dan heeft dat effect op de accu en de balans van je drone. De fabrikant wil dan geen garantie meer geven.

Mocht je toch een poging willen wagen? Ondanks het feit dat hierdoor de fabrieksgarantie vervalt, en het lukt je niet? Dan zijn we altijd bereid om te kijken of we je toch kunnen helpen. Als je belt of mailt voor een afspraak, zullen we zeker voor je kijken of je hierbij kunnen ondersteunen. Jouw plezier met je drone staat voor ons voorop!

Categorieën

Professionele drones

bekijk

  Accessoires

  bekijk

   Stunt drones

   bekijk

    Mini drones

    bekijk

     Onze Merken