SKYDEVIL

Meer afbeeldingen

SKYDEVIL

€ 44,99

De Skydevil hexacopter is een mooie drone die zeer geschikt is voor met name indoor maar ook outdoor vliegen. Hij is vooral bedoeld voor mensen die gewoon leuk willen dronevliegen, want er zit geen camera op. Je kan er salto’s mee maken, parcoursvliegen, wedstrijden, maar ook gewoon op de langzame stand rustig hooveren voor beginners. 

Beschikbaarheid: Tijdelijk niet op voorraad

Details

Skydevil

Het eerste wat opvalt aan deze hexacopter is hoe futuristisch hij er uitziet. Tegelijkertijd valt ook gelijk op dat er geen LED-lampjes aan de onderkant zitten. Als je nachtvluchten gaat maken, dan is hij door de LED-lampjes aan de bovenkant wel zichtbaar. Nadeel is wel dat deze lampjes zo dicht op elkaar zitten dat de voor- en achterkant van de drone  in het donker niet te onderscheiden zijn.

Wat wel een voordeel is van deze drone ten opzichten van andere drones is dat de batterij er niet uit gehaald hoeft te worden om opgeladen te worden. Je kan de drone gewoon rechtstreeks in de oplader steken. Dat kan omdat er een aan-/uitknop op zit. Als je er niet mee vliegt kan je gewoon de knop op stand “off” zetten, dan loopt de batterij ook niet leeg.

De propellerbeschermers doen het prima! De propellerbeschermers kunnen eraf, maar hij vliegt beter met de beschermers erop. De Skydevil heeft ook een flipfunctie. Dat is een knopje op de bovenkant van de afstandsbediening, waarmee je de hexacopter salto’s kan laten maken.

De afstandsbediening heeft 6x AA batterijen nodig, dat is best veel, maar de afstandsbediening voelt dan wel lekker zwaar aan. Het bereik is ondanks de nepantenne op de afstandsbediening verbazingwekkend goed. De Skydevil is toch niet zo groot, dat je er buiten echt ver mee gaat vliegen. De wat kleinere drones kan je beter in de buurt houden, anders verlies je ze snel uit het oog.

Het vliegtuig is indoor op de langzame stand goed stabiel te houden. Als je gaat racen of parcours af gaat dan stelt de snelle stand je beter in staat om snelle bochten te maken. Hiervoor heb je wel aardig wat oefening nodig.

Kortom, de Skydevil hexacopter is een mooie drone die zeer geschikt is voor met name indoor maar ook outdoor vliegen. Hij is vooral bedoeld voor mensen die gewoon leuk willen dronevliegen, want er zit geen camera op. Je kan er salto’s mee maken, parcoursvliegen, wedstrijden, maar ook gewoon op de langzame stand rustig hooveren voor beginners. 

Specificaties

Fabrikant Overige
Kleur Rood
Camera Geen
Live meekijken via Geen
Oplader USB
Garantie 1 jaar
Batterijen controller 6x AA (niet meegeleverd)
Accu mAh Nee
Accu Volt Nee
Opties Headless mode, Lage accu waarschuwing, Multiple speedmodus, Trimmen

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

Je beoordeelt: SKYDEVIL

Hoe waardeert u dit product? *

  Niks aan Kan beter Redelijk Vet Waanzinnig!
Prijs
Waardering
Kwaliteit

Categorieën

Professionele drones

bekijk

  Accessoires

  bekijk

   Stunt drones

   bekijk

    Mini drones

    bekijk

     Onze Merken

     SKYDEVIL

     EUR

     € 44,99

     0