ufo-quadcopter-drone

Meer afbeeldingen

UFO X20 Quadcopter

€ 69,00
Wat zit er in de doos?
- UFO X20 
- Accu
- Controller
- 8 propellors
- (USB) oplader
- HD camera
- 4 propellorbeschermers

Beschikbaarheid: Tijdelijk niet op voorraad

Details

De USD X20 is een quadcopter met een hele stabiele vlucht. De drone heeft de mooie ''phantom'' look en is vanwege zijn platte vorm makkelijk te besturen, en ook erg makkelijk te landen. 

HD camera
De X20 heeft een goede camera waarmee mooie beelden opgenomen kunnen worden, en aangezien de X20 zo stabiel is worden de beelden vaak ook mooier doordat het niet teveel schokt. De camera kan gedemonteerd worden via een simpele handeling waardoor je de camera apart kunt houden tot je de drone beter onder controle hebt om beschadiging van de camera te voorkomen.

2 snelheden
De X20 heeft verschillende snelheden waarmee je kunt vliegen. Als je kiest voor de langzame modus dan kun je rustig de drone onder controle leren krijgen. Aangezien deze drone zo stabiel is kun je dit ondanks zijn vrij grote formaat makkelijk in kleine ruimtes al (leren) vliegen. In de snelle modus gaat deze drone echt heel snel. De X20 is echt bedoeld om lekker buiten mee te vliegen, stunten en opnemen. 

Flips
De X20 kan geweldige salto's maken, dat komt vanwege zijn platte vorm en de krachtige motoren. De drone komt na een salto bijna niet naar beneden waardoor ook indoor salto's met deze drone gemakkelijk kan!

Calibreren
Mocht u tijdens de vlucht merken dat de drone niet stabiel is, dan kunt u tijdens het vliegen de besturing trimmen waardoor de drone alsnog stabiel wordt.

Accu en opladen
De X20 heeft een 500mAh accu waarmee een lange vliegtijd mogelijk is, deze drone kan voor zijn formaat langer vliegen dan andere drones in zijn klasse.

Wat zit er in de doos?
- UFO X20 
- Accu
- Controller
- 8 propellors
- (USB) oplader
- HD camera
- 4 propellorbeschermers

 

Specificaties

Fabrikant Haobo
Kleur Wit
Camera HD
Live meekijken via Geen
Oplader USB
Garantie 1 jaar
Batterijen controller 4x AA (niet meegeleverd)
Accu mAh 500mAh
Accu Volt 3,7V
Opties Gooi en vliegfunctie, Headless mode, Lage accu waarschuwing, Multiple speedmodus, Nachtverlichting, Onekey return, Salto, Trimmen

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

Je beoordeelt: UFO X20 Quadcopter

Hoe waardeert u dit product? *

  Niks aan Kan beter Redelijk Vet Waanzinnig!
Prijs
Waardering
Kwaliteit

Categorieën

Professionele drones

bekijk

  Accessoires

  bekijk

   Stunt drones

   bekijk

    Mini drones

    bekijk

     Onze Merken

     UFO X20 Quadcopter

     EUR

     € 69,00

     0