Stel jezelf  de vraag: Wat is de beste drone?

Als je jezelf die vraag stelt, kan je alleen het juiste antwoord vinden als je weet waarvoor je jouw drone wilt gaan gebruiken. De één wil graag een drone om mee te stunten, flippen en salto’s mee te doen. Maar iemand anders wil een drone met camera, om mooie opnames te maken. Ook hierin zijn verschillende mogelijkheden. Er zijn drones met een HD camera, maar er zijn ook drones met een Full HD camera. Het verschil zit in de prijs en de kwaliteit. De camera drones worden gebruikt voor hobby doeleinden, zoals evenementen, familie feesten, privé aangelegenheden etc. De professionele drones worden gebruikt voor allerlei andere doeleinden, zoals controles van hoogspanningskabels, riolereringen, monumenten, bouwprojecten etc.

========================================================================

Als je geïnteresseerd bent in een drone met camera,heb de grofweg de keus uit twee verschillende soorten camera’s. Full HD en HD. Er is uiteraard verschil in kwaliteit en ook in de prijs. Slechte camera’s worden tegenwoordig eigenlijk niet meer gemaakt. Techniek is wel zover, dat je ook met een HD camera mooie beelden kunt krijgen. Denk bij een drone met een HD camera bijvoorbeeld aan de Syma X8W.

wat is de beste dron

 

Syma X8W

Live meekijken

De Syma X8W is een drone van een sublieme kwaliteit.. Zodra je hem in je handen hebt als je hem uit de doos haalt, zie je de ultieme bouwkwaliteit ervan af stralen. De Syma X8W heeft een kunststof body van prima kwaliteit en de matte kleur geeft de drone een prachtig uiterlijk. Hij kan heel soepel bestuurd worden, wat de kwaliteit van de camerabeelden verbetert.

De extra optie van de Syma X8W is, dat je op je Iphone of Android telefoontoestel alles live ziet gebeuren, hij heeft een gemakkelijke klem op de afstandsbediening waar iedere telefoon in past.

 

Verschillende snelheden


De Syma X8W heeft de mogelijkheid om op 2 verschillende snelheden te vliegen. Klik op de snelheidstoets op de afstandsbediening. Dan u hoort 1 of 2 piepjes, hiermee wordt aangegeven of het de slow of fast mode is. Vooral voor beginnende piloten is dit en prettige manier van ermee leren omgaan.

 

Denk je aan een drone met Full HD of een 4K camera, dan kom je in een andere categorie drones.

Dit is in eerste instantie natuurlijk merkbaar aan de prijs van de drone. Maar voor de hobbyist of de professionele drone pilot is deze kwaliteit een must. Denk bijvoorbeeld aan de DJI S900.

Dit toestel is gebaseerd op de S1000, echter beschikt de S900 over 6 motoren in plaats van over 8 motoren. De  DJI S900 combineert dan ook het design van de S1000 met het formaat van de S800, wat er een interessant, mooi en veelzijdig van toestel maakt!

Door dit frame te combineren met o.a. de DJI A2 Flight Controller en DJI Zenmuse beschikt u over een naadloos samenwerkende combinatie.

 

De kenmerken van belang zijn:

 • Hij is gemakkelijk te vervoeren.
 • Hij heeft carbon armen die helemaal opvouwbaar zijn.
 • Het landingsgestel is intrekbaar.
 • Een nieuw dempings-systeem.
 • De vliegtijd bedraagt 18min met 6S 12000mAh batterij (6,8 kg).
 • Hij is geoptimaliseerd voor de DJI A2 Multi-Rotor Controller.
 • Het maximale take-off gewicht bedraagt ongeveer 8.2 kg.
 • Het gewicht van het model is ongeveer 3.3 kg.
 • De diameter is diagonaal 900 mm.
 • Hij heeft 6 stuks 4114 Brushless motoren.
 • 15 Inch opvouwbare propellers.

 

 

We hebben het hier over enkele van onze drones gehad, maar voor nog veel meer drones en informatie kun je website bezoeken van Dronemetcamera.nl.

Categorieën

Professionele drones

bekijk

  Accessoires

  bekijk

   Stunt drones

   bekijk

    Mini drones

    bekijk

     Onze Merken