Welke drone kopen?

Welke drone kiezen?

Als je plannen hebt om een drone te gaan aanschaffen, is het uiteraard heel belangrijk om goed op de hoogte te zijn van verschillende feiten. Dronemetcamera.nl geeft je de volgende adviezen.

Ten eerste: Waar moet je nou op letten als je een drone gaat kopen?

Ten tweede: Hoe weet je welke drone voor jou het meest geschikt is?

Daarom geven wij je een aantal belangrijke wetenswaardigheden en tips, zodat je tot de juiste aankoop zult beslissen.

 • Het type drone

Drones bestaan voornamelijk uit:

De motor om te vliegen

 De accu die de motor aandrijft. De accu bepaalt je vliegtijd. Vandaar dat een reserve accu altijd een goed idee is, dan heb je langer vliegplezier! Zorg dat je goed op de hoogte bent van je oplaadtijd, dan weet je dus ook precies wat je vliegtijd is. Bovendien moet je goed weten wat je maximale vliegafstand bedraagt. Dit is om te voorkomen dat je drone het contact verliest met je afstandsbediening!

Er zijn drones op de markt te koop met een GPS ( Global Positioning System). Dit laat de drone zijn exacte locatie vaststellen. Sommige drones hebben een Return-Home functie. Dan zal de drone automatisch terugvliegen naar zijn vertrekpunt.

De goedkopere modellen drones kunnen tot enkele tientallen meters vanaf het vertrekpunt vliegen, voordat ze het contact met de afstandsbediening verliezen. Maar de duurdere drones kunnen tot een paar kilometer ver weg vliegen, je ziet dan alles wat de drone met camera ziet op je scherm. Deze feiten zullen je keuze bepalen.

 • De afstandsbediening.

Bij sommige drones krijg je er een afstandsbediening  bijgeleverd, maar sommige drones kun je besturen vanaf een tablet of smartphone.welke drone kopen

Ook zijn er afstandsbedieningen die een scherm hebben. Vergeet niet extra batterijen voor de afstandsbediening bij je te hebben als je gaat vliegen.

Het budget dat je te besteden hebt

Het is toch wel aan te raden, dat je je budget van te voren vaststelt. Het budget is afhankelijk van het type drone dat je wilt kopen. En natuurlijk ook van de financiële mogelijkheden die je hebt. Er zijn drones te koop vanaf € 35,00 t/m € 1750,00. Zoals je ziet zit er veel verschil tussen. Kijken en vergelijken is altijd mogelijk, maar gekocht is gekocht!

Zit je nog met vragen? Dan mag je altijd even contact met ons opnemen. We helpen je graag verder.

Dronemetcamera.nl wenst je eindeloos veel vliegplezier toe!

Categorieën

Professionele drones

bekijk

  Accessoires

  bekijk

   Stunt drones

   bekijk

    Mini drones

    bekijk

     Onze Merken