lh-x8-wifi-fpv-real-time-drone

Meer afbeeldingen

FPV Drone - Wifi LH-X8 FPV

€ 198,99

Deze First Person View drone laat de piloot real time (live) meekijken op het scherm geleverd bij de afstandsbediening. Zodra je outdoor wat verder en hoger wil vliegen verdwijnt de drone vaak als een zwart stipje aan de horizon. Je ziet dan niet of nauwelijks welke kant je opvliegt. Met deze FPV drone is dat probleem verleden tijd. Je kijkt als drone piloot dan op je scherm mee, en je kan dus real time zien waar je heen vliegt.


✓ HD Camera
✓ Stunt opties
✓ Scherm meegeleverd

Beschikbaarheid: Tijdelijk niet op voorraad

Details

FPV drone met camera

Deze First Person View drone laat de piloot real time (live) meekijken op het scherm dat geleverd wordt bij de afstandsbediening. Zodra je outdoor wat verder en hoger wil vliegen, verdwijnt de drone vaak als een zwart stipje aan de horizon. Je ziet dan niet of nauwelijks welke kant je opvliegt. Met deze FPV drone is dat probleem verleden tijd. Je kijkt als dronevlieger dan gewoon op je scherm mee, en je kan real time zien waar je heen vliegt.

Ook als je aan het opnemen bent, kan je precies zien welke beelden je aan het opnemen bent. Wil je graag je eigen huis filmen, of een familiefeest? Zet de opname knop aan, stijg op en je ziet gelijk wat je aan het filmen bent. Let altijd op de veiligheid van de omstanders, ook dit formaat drone kan hard aankomen!

De prestaties van deze real time drone zijn uitzonderlijk. Het formaat is bescheiden, niet te groot, maar ook zeker geen speelgoed drone meer. Toch presteert deze drone nog echt goed in de buitenlucht. De propguards zijn af te koppelen, maar hij lijkt beter te vliegen met de propellerbeschermers. Waarschijnlijk heeft de fabrikant deze drone gekalibreerd met de propguards erop. 

Je kan deze drone op verschillende snelheden instellen en je kan er salto's mee maken. Zorg dat je dit in het begin op een veilige hoogte doet. De drone zakt altijd iets naar beneden bij het maken van een salto.

Let op, als je de controle kwijt raakt en je kan een crash niet vermijden, neem dan gas terug. Als de propellers draaien met de crash dan is de schade het grootst. Als je vlak voor de crash de propellers stil zet, gebeurt er in de meeste gevallen niets.

 

Specificaties

Fabrikant Overige
Kleur Wit
Camera HD
Live meekijken via Schermpje, Smartphone
Oplader Europese stekker, USB
Garantie 1 jaar
Batterijen controller 6x AA (niet meegeleverd)
Accu mAh 650mAh
Accu Volt 3,7V
Opties Gooi en vliegfunctie, Headless mode, Lage accu waarschuwing, Multiple speedmodus, Nachtverlichting, Salto, Trimmen

Klantenreviews

dekker Geplaatst door Jarno .D
Prijs
Kwaliteit
Waardering
prachtig (Geplaatst op 28-12-2015)
Goeie drone Geplaatst door Nick Stevens
Prijs
Kwaliteit
Waardering
Alles wat ik nodig heb voor deze prijs. Goede service in de winkel! (Geplaatst op 04-09-2015)
Perfecte drone Geplaatst door Pim V.
Prijs
Kwaliteit
Waardering
Het mooie van deze drone, is dat je er een scherm bij krijgt waar je live de beelden kan zien. (Geplaatst op 08-08-2015)

Schrijf uw eigen review

Je beoordeelt: FPV Drone - Wifi LH-X8 FPV

Hoe waardeert u dit product? *

  Niks aan Kan beter Redelijk Vet Waanzinnig!
Prijs
Waardering
Kwaliteit

Categorieën

Professionele drones

bekijk

  Accessoires

  bekijk

   Stunt drones

   bekijk

    Mini drones

    bekijk

     Onze Merken

     FPV Drone - Wifi LH-X8 FPV

     EUR

     € 198,99

     5

     3