X7 Quadrotor

Meer afbeeldingen

X7 Quadrotor

Special Price € 49,00

Normale prijs: € 89,95

Eindelijk is de X7 Quadrotor beschikbaar! Dit is de vernieuwde versie van de beroemde Navigator Quadcopter! Ook deze drone beschikt over de mooie ''phantom'' look. Tijdelijk in prijs verlaagd!! Camera is inbegrepen.

Beschikbaarheid: Tijdelijk niet op voorraad

Details

* Nachtverlichting
De X7 Quadrotor heeft nu verlichting voor in het donker. Ook Heeft deze drone een handige aan en uit knop! Handig voor als je deze opgeladen en al ergens mee naar toe wilt nemen.

HD camera
De X7 Quadrotor heeft een goede camera waarmee mooie beelden opgenomen kunnen worden, en aangezien de X7 Quadrotor zo stabiel is worden de beelden vaak ook mooier doordat het niet teveel schokt. De camera kan gedemonteerd worden via een simpele handeling waardoor je de camera apart kunt houden tot je de drone beter onder controle hebt om beschadiging van de camera te voorkomen.

2 snelheden
De X7 Quadrotor heeft verschillende snelheden waarmee je kunt vliegen. Als je kiest voor de langzame modus dan kun je rustig de drone onder controle leren krijgen. Aangezien deze drone zo stabiel is kun je dit ondanks zijn vrij grote formaat makkelijk in kleine ruimtes al (leren) vliegen. In de snelle modus gaat deze drone echt heel snel. De X7 Quadrotor is echt bedoeld om lekker buiten mee te vliegen, stunten en opnemen.

Flips
De X7 Quadrotor kan geweldige salto's maken, dat komt vanwege zijn platte vorm en de krachtige motoren. De drone komt na een salto bijna niet naar beneden waardoor ook indoor salto's met deze drone gemakkelijk kan!

Calibreren
Mocht u tijdens de vlucht merken dat de drone niet stabiel is, dan kunt u tijdens het vliegen de besturing trimmen waardoor de drone alsnog stabiel wordt.

Accu en opladen
De X7 Quadrotor heeft een 500mAh accu waarmee een lange vliegtijd mogelijk is, deze drone kan voor zijn formaat langer vliegen dan andere drones in zijn klasse.

Wat zit er in de doos?
- x7 quadroter
- Accu
- Controller
- 4 propellors
- (USB) oplader
- HD camera
- 4 propellorbeschermers
- SD-kaart

Specificaties

Fabrikant Overige
Kleur Wit
Camera Geen
Live meekijken via Geen
Oplader USB
Garantie 1 jaar
Batterijen controller 4x AA (niet meegeleverd)
Accu mAh 200mAh
Accu Volt 3,7V
Opties Gooi en vliegfunctie, Headless mode, Nachtverlichting, Salto

Klantenreviews

Schrijf uw eigen review

Je beoordeelt: X7 Quadrotor

Hoe waardeert u dit product? *

  Niks aan Kan beter Redelijk Vet Waanzinnig!
Prijs
Waardering
Kwaliteit

Categorieën

Professionele drones

bekijk

  Accessoires

  bekijk

   Stunt drones

   bekijk

    Mini drones

    bekijk

     Onze Merken

     X7 Quadrotor

     EUR

     € 89,95

     0

     0